James Bond party

Lord Byron Pub tokrat za vas pripravlja poseben dogodek. 18. in 19. decembra vas vabimo na JAMES BOND PARTY! Obiskal nas bo profesionalni barman in BARovec Damjan Brajko iz Seaside Bar Solution, ki bo pripravljal odlične Bondove cocktaile in poskrbel za pravi barmanski šov. V času dogodka pa bomo tudi izžrebali kar dva srečneža, ki bosta prejela “Bondova” sončna očala. Pridružite se nam v skrivnem svetu tajnega agenta James Bonda. Se vidimo!  
Read More

Večer z Byronom

Večer z Lordom Byronom – Večer izbranih besed in opojnih mehurčkov… V sredo, 23. aprila vam od 20. ure dalje v mističnem ambientu Lord Byron puba v Kopru pripravljamo čisto poseben dogodek… snuje se namreč večer ob svečah, ki bo poklonjen izbranim besedam slovitega romantičnega pesnika Byrona, ki ga bo interpretiral nihče drug kot TOMAŽ KLEPAČ. Ne zamudite tega enkratnega in neponovljivega dogodka v vašem Lord Byron pubu! VABLJENI!
Read More

Liga Prvakov

Danes zvečer nas ponovno čakajo tekme lige prvakov, ki si jih lahko ogledate v vašem Lord Byron pubu! In ponovno bo glavna zvezda večera………HEINEKEEEEEN….po promocijski ceni 2.50 EUR. Vabljeni!
Read More

Vinski večeri

Lord Byron pub vas vabi ta petek in soboto na večere z vini Klen’art! Ne zamudite priložnosti za degustacijo in predstavitev odličnih vin, ki vam jih bo postregla vinska kraljica slovenske Istre Sara Pfeifer Pelicon. Torej ta petek in soboto vabljeni v Lord Byron Pub!
Read More

Prva križarka letos

Danes je v Koper priplula prva letošnja križarka, Costa Classica… tako da se že veselimo številnih turistov, ki si bodo ogledali naše mestece. V Lord Byronu smo danes z veseljem pričakali številne francoske turiste…. popoldan smo se pa mi prelevili v njihovo vlogo in si naše prelepo mesto ogledali iz krova križarke… no, vsaj za kako urico smo se počutili na dopustu
Read More