O nas

Privoščite si sprostitev v prijetnem ambientu

Lord Byron Pub se nahaja v samem središču koprskega mestnega jedra, v neposredni bližini takih znamenitosti, kot so Da Pontejev vodnjak iz leta 1666, mestna vrata Muda iz leta 1516, ki so bila včasih glavna in edina povezava Kopra s kopnim, Prešernov trg ter konglomerat majhnih in ozkih uličic s stavbami iz beneškega obdobja, ko je bil ta del mesta geto.

Tukaj lahko na vsakem koraku dobesedno dihate zgodovino in tradicijo. In sem smo umestili naš Lord Byron Pub, ki to zgodovinsko okolje dopolnjuje na svojstven način.

Lord Byron Pub je primeren kraj za organizacijo privatnih zabav ter poslovnih srečanj, saj je dovolj prostora za tovrstne priložnosti. Redno organiziramo tudi razna potopisna predavanja, ki vedno pritegnejo nemalo pozornosti. Imamo tudi velik LCD televizor za spremljanje raznih športnih dogodkov. Saj veste, Angleži so veliki ljubitelji športa in najlepše ga je spremljati v prijetni družbi… DAJMO NAŠI!!

 

N1_2

Če si želite mirno in sami uživati ob odlični kavi in svežem èasopisu, če bi se radi po napornem dnevu odpočili in osvežili z izvrstnim pivom ali če bi se radi poveselili v prijetni družbi prijateljev, Lord Byron Pub bo vsekakor zadovoljil vsako vašo željo. V lokalu imamo tudi brezplačen WI FI dostop, tako da lahko z vašim prenosnikom kadarkoli dostopate do interneta in surfate po mili volji…

Lord Byron je bil cenjen angleški poet. Na začetku svoje pesniške poti je bil nerazumljen, a je nato njegov nesporni talent kmalu prišel do zaslužene veljave in slave. Na poti v Grčijo ga je pot nekoč zanesla tudi v Koper. Ne vemo, kako se je tukaj počutil in ali mu je bilo všeč. Zagotovo pa vemo, da bi mu bil všeč naš lokal, poimenovan po njemu. Prava kakovost vedno najde pot do uveljavitve!

Obiščite nas in se prepričajte o naši kakovosti. Takšnega ambienta in izbora ne boste našli nikjer drugje. Privoščite si, saj veste, da ste si zaslužili. Veselimo se vašega obiska!

s1_1